EHBO kan je leren

Wist je dat veel zorgverzekeraars de cursus vergoeden. Kijk hier voor de vergoedingsmogelijkheden

EHBO staat voor Eerste Hulpverlener Bij Ongevallen.
Ongevallen gebeuren altijd onverwacht: thuis, op het werk, onderweg, bij de sport, bij werkzaamheden in de bloemencorsotent, bouw van de carnavalswagen, enz.
Wat is het dan fijn om te weten wat je moet doen, als je iemand bewusteloos op straat ziet liggen of als iemand bij je komt met een snee in de vinger.
Veel verwondingen kun je zelf oplossen, maar veel belangrijker is, dat je weet wat je moet doen en daardoor kalm kan blijven om de ander te helpen.

Wij als vereniging willen stimuleren, faciliteren en coördineren van Eerste Hulp voor en door leken in de gemeente Zundert om daarmee gezondheidsschaden te beperken.

Wij verzorgen daarom als vereniging een basiscursus EHBO met diploma, Eerste Hulp aan Kinderen, opleidingen om sportverwondingen te verzorgen en reanimatie lessen.

De doelstelling van EHBO Vereniging Zundert vindt je terug in onze website onderdeel “Algemeen vereniging” en in het onderdeel “Documenten” bij statuten

Het mag duidelijk zijn, dat wij als vereniging ook voor kwaliteit staan.
Als iemand door één van onze leden wordt geholpen, dan weten we ook, dat dit goed gebeurd.
Onze opleiding wordt gegeven door deskundige instructeurs en/of een arts-docent.
Lotusslachtoffers geven een realistische tint aan de oefeningen met “echte” wonden.
Graag verwijzen wij je verder naar het website onderdeel "Opleiding Informatie" voor o.a. de cursus: EHBO, EHAK, Wandelletsel, Reanimatie.

Informatie / belangstelling

Indien je hiervoor belangstelling hebt of informatie zou willen, kun je contact opnemen met het secretariaat van de EHBO-vereniging Zundert:
Mientje de Rooij,