Voorzitter:
Jan Koetsenruijter
E-mail: voorzitter@ehbo-zundert.nl

Takenpakket:
Geeft leiding aan de vereniging en de vergaderingen. Doet aan PR en geeft ondersteuning aan de vereniging daar waar nodig. Is automtisch vertegenwoordiger in Stchting Zundert Hartveilig.
Vice-voorzitter:

Takenpakket:
Ondersteunt de voorzitter in zijn werkzaamheden en neemt bij zijn of haar afwezigheid de taken waar.
Secretaresse / Penningmeester:
Mientje de Rooij
E-mail: secretariaat@ehbo-zundert.nl

Takenpakket:
Verricht alle secretariële werkzaamheden voor de vereniging en is aanspreekpunt voor de leden en voor de externe partners. Verzorgt de ledenadministratie en maakt de verslagen van alle vergaderingen. Geeft daar waar nodig ondersteuning aan de vereniging.
Penningmeester:

Takenpakket:
Verantwoordelijk voor alle financiële handelingen voor de vereniging. Is belast met het aanvragen van subsidies en eventuele donaties. Geeft daar waar nodig ondersteuning aan de vereniging. Indien er een sponsor werkgroep aanwezig is, wordt vanuit het penningmeesterschap daar sturing aan gegeven. Bwaakt het zogenaamde vier oegen systeem.
Automatisering:
Erwin Martens
E-mail: erwin.martens@gmail.com

Materiaalbeheer:
Leo Foesenek
E-mail: l.foesenek@home.nl

Takenpakket:
Is verantwoordelijk voor alle materialen van de vereniging. Is ondersteunend bij de lessen. Brengt materiaal naar de evenementen en heeft mede de zorg van de caravan. Verricht verder alle ondersteunende werkzaamheden voor de vereniging. Geeft tevens leiding aan zijn werkgroep materiaal. Is tevens verantwoordelijk voor de archivering van de gewonden briefjes. Draagt zorg in overleg met kader en het bestuur voor de inkoop van alle verbandmiddelen en ondersteunende materialen voor EHBO vereniging Zundert.
Contactpersoon evenementen:
Patricia van der Jagt-Vanlaerhoven
Telefoon: 06-20110653 / 076-5970726
E-mail: evenementen@ehbo-zundert.nl

Takenpakket:
Is verantwoordelijk voor alle inzetten van de eerste hulpverleners bij al die evenementen waar EHBO wordt gevraagd. Verricht mede alle ondersteunende werkzaamheden voor de vereniging. Graagt mede zorg voor het up-to-date houden van het evenementen overzicht op de website. Graagt mede zorg voor de facturering van de evenementen. Graagt zorg voor de archivering van de evenementen, alsmede wie op en hoe vaak dienst heeft verricht bij deze evenementen. Dit vooral voor de beloning van het aantal inzetten.
Adviseur leerstof/bestuurslid/kaderinstructeurs:
Ann Hensen
Telefoon: 06-21915841
contactpersoon voor in of bij gehuurde kaders/lotussen. E-mail: anneloopmans@home.nl

Takenpakket:
Regelt alles omtrent de opleidingen, nieuwe cursus, herhalingslessen en alle reanimatielessen. Is

Beloningsregeling:
De, hiervoor genoemde, bestuursleden krijgen een kleine vrijwilligersvergoeding naar rato van hun functie en daarnaast mag men zijn/haar onkosten declareren.

Overige functies binnen de vereniging

Kaderinstructeur:
Mark Gijze